15 Mart 2013 Cuma

Eski Kafalıyım-Değişime Karşıyım & Bloglovin'


Blog sayfamı 2009'da açmış olmama rağmen kalem-kağıtla daha haşır neşir olduğumdan burayı hep yokmuş farzettim. Sonra üstünden zaman geçip ben buralara ısınınca kendi kendime yazılar yazdım ve insanlarla paylaşmaya değer bulmadığımdan yazılarımı sıfırladım. 
Varolan blogumu mesleki paylaşım sayfasına döndürme kararı aldığımda da blogspot yapısını değişmiş ve Google'a eklenmiş buldum, okuma listelerimin sürekli kaybolması, eski okuma listelerimin geri gelmesi, postlarımın kaydettiğim halde uçması gibi pek çok sorun beni ısınmaya ve paylaşımda bulunmaya çalıştığım bu blogdan soğuttu. 

Photoshop'u bilgisayara yükleyip, programın dilinden anlayacak zamanı ve sabrı bulamayacağımı anladığımda; koskoca programı günlerce aramama-indirmeme-yüklememe acımayarak silmiş bir insanım. Ayrıca Facebook'un Zaman Tüneli'ne geçmesine de çok tepki göstermiştim, bir süre kullanmadım. Ekşi Sözlük'ün Beta'ya geçmesine de tepkiliyim,  şu an giriş yapmıyorum. Sık sık taşınmaya da karşıyım. İlkokulda da ilçe değiştirirken (ülke ya da il filan değil sadece ilçe) annem ve babamı da protesto edip eski komşularımızla yaşayacağımızı aleme ilan etmiştim. (çok yaram varmış:) ) ha sonra ne mi oldu? annemlerin taşınmasından 2 hafta sonra ben yeni evde nerde uyuyacağımı tayin etmeye çalışıyordum, Facebook'un eski versiyonunu hatırlamıyorum bile, Ekşi için acım henüz çok taze. 
Bu arada blogspot, google+, google reader'ı çözmeye çalışırken Bloglovin' e transfer olacağımızı öğrendim. En azından 1 Temmuz'a kadar Bloglovin' i araştırma ve anlama zamanım var. 

Follow my blog with Bloglovin

Bu kadar yazıyı da bu linki eklemek için yazdım bu arada. 

2 yorum:

  1. martta yazmışsın belki artık biliyorsundur ama ben de ekşi betayı sevmeyen biri olarak http://antik.eksisozluk.com/ 'dan giriyorum.sayfa yapısı eskisi gibi,üstelik reklamlı görünüm de yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. antik.eksisozluk.com'u kullanıyorum doğru tahmin etmişsin :) ama zaman zaman sol frame donması yüzünden normal siteye geri dönmek zorunda kalıyorum.

      Sil